Piharakentaminen

Ota yhteyttä

Kaunis piha on hyvän mielen lähde omistajalleen. Sen näkeminen ilahduttaa, rauhoittaa ja luo kotoisan tunteen. Unelmapihan resepti on yksinkertainen: harmoninen suunnitelma ja ensiluokkaiset materiaalit. Niistä syntyy mielenkiintoinen työ sekä kaunis, kestävä lopputulos. 


Hyvä suunnitelma ja sen huolellinen toteutus osaavien ammattilaisten käsissä mahdollistavat asiakkaalle kauniin ja helppohoitoisen pihapiirin. Esimerkiksi puutarhaa uusiessa tulee huomioida sitä ympäröivien rakennusten tyyli. Onnistuneen piharakentamisen lopputulos täyttää nykyajan vaatimukset arvokohdetta kunnioittaen ja heijastaa omistajiensa mieltymyksiä ja persoonallisuutta.


Viherammattilaistemme avulla toteutuvat niin pikkupihojen muutosleikit kuin suuretkin urakat. Osaamisemme ja yhteistyö alan huippuammattilaisten kanssa ovat vuosien saatossa tiivistyneet nykyiseen toimintamuotoonsa. Vastuu urakan toteutumisesta ajallaan ja budjetissa pysymisestä säilyy meillä koko projektin ajan.

Laadusta emme tingi!

Tiimimme vaihtelee sesongin mukaan. Apunamme on luotettavia ja tuttuja aliurakoitsijoita. Kannamme vastuun piharakennusprojektin onnistuneesta toteutuksesta. Toimialueemme on Uusimaa. Käytämme työssämme ainoastaan ensiluokkaisia materiaaleja ja annamme työllemme takuun – tavoitat meidät tarvittaessa myös pihan luovutuksen jälkeen.


Lue lisää myös muista palveluistamme!

Palvelut

Arvokohteiden asiantuntijat

Erityisosaamistamme ovat arvokohteiden haastavat kasvuolosuhteet: merenrantakohteet ja pohjamaan rakenteen aiheuttamat haasteet. Huomioimme työssämme alueen valo-olosuhteet, kasvuvyöhykkeen sekä kohteen ja asiakkaan meille asettamat toimintasuunnitelmat. Onnistunut lopputulos tuo paitsi iloa asiakkaalleen, myös lisää mielenkiintoa, kerrostuksellisuutta ja tarinaa pihapiiriin.

Työhistoriamme kattaa jo yli 300 kohdetta uudispihoista kunnostettaviin arvokohteisiin. Tärkeintä meille on asiakkaan tyytyväisyys ja lopputuloksen toimivuus. Punaisena lankana kaikessa tekemisessämme kulkevat laatu ja luotettavuus – kauneudesta tinkimättä!

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme olla avuksi!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse