Piharakentaminen

Ota yhteyttä

Kaunis piha on hyvän mielen lähde. Sen näkeminen ilahduttaa, rauhoittaa ja luo kotoisan tunteen. 

Hyvä suunnitelma ja sen huolellinen toteutus osaavien ammattilaisten käsissä mahdollistavat kauniin ja helppohoitoisen pihapiirin.

 

Avullamme toteutuvat niin pikkupihojen muutosleikit kuin suuretkin urakat. Yhteistyöt alan huippuammattilaisten kanssa ovat vuosien saatossa tiivistyneet nykyiseen toimintamuotoonsa.

Vastuu urakan toteutumisesta ajallaan ja budjetissa pysymisestä säilyy meillä koko projektin ajan.

Laadusta emme tingi!

Tiimimme vaihtelee sesongin mukaan. Apunamme on luotettavia ja tuttuja aliurakoitsijoita. Kannamme vastuun piharakennusprojektin onnistuneesta toteutuksesta. Toimialueemme on Uusimaa. Käytämme työssämme ainoastaan ensiluokkaisia materiaaleja ja annamme työllemme takuun – tavoitat meidät tarvittaessa myös pihan luovutuksen jälkeen.


Lue lisää myös muista palveluistamme!

Palvelut

Arvokohteiden asiantuntijat

Erityisosaamistamme ovat niin vapaa-ajan kohteiden haastavat olosuhteet kuin arvokohteiden pihapiirien kunnostustyöt.  

Huomioimme työssämme alueen valo-olosuhteet, kasvuvyöhykkeen sekä kohteen ja asiakkaan toiveet. Onnistunut lopputulos tuo paitsi iloa asiakkaalleen, myös lisää mielenkiintoa, kerrostuksellisuutta ja tarinaa pihapiiriin.

Työhistoriamme kattaa jo yli 300 kohdetta uudispihoista kunnostettaviin arvokohteisiin. Tärkeintä meille on asiakkaan tyytyväisyys ja lopputuloksen toimivuus. Punaisena lankana kaikessa tekemisessämme kulkevat laatu ja luotettavuus – kauneudesta tinkimättä!

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme olla avuksi!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse