via Garden – piharakentamisen ammattilainen

Ota yhteyttä

Via Garden palvelee asiakkaitaan Hangosta käsin Uudenmaan alueella. Asiantunteva tiimimme tekee suunnittelutyön ja polkaisee pihanrakennuksen käyntiin. Teemme yhteistyötä hyväksi todettujen toimijoiden kanssa, mutta vastuu ja valvonta urakan aikana on meillä. Pihasi hoito onnistuu jatkossa osaavien puutarhureidemme avulla.

 

Hyvä suunnitelma ja sen huolellinen toteutus osaavien ammattilaisten käsissä mahdollistavat kauniin ja helppohoitoisen pihapiirin. Yhteistyökumppaneinamme ovat suomalaiset taimistot ja laadukkaat materiaalitoimittajat.

Laadusta emme tingi!

Tiimimme vaihtelee sesongin mukaan. Apunamme on luotettavia ja tuttuja aliurakoitsijoita. Kannamme vastuun piharakennusprojektin onnistuneesta toteutuksesta. Toimialueemme on Uusimaa. Käytämme työssämme ainoastaan ensiluokkaisia materiaaleja ja annamme työllemme takuun – tavoitat meidät tarvittaessa myös pihan luovutuksen jälkeen.


Lue lisää myös muista palveluistamme!

Palvelut

Arvokohteiden asiantuntijat

Vanhojen ja arvokkaiden pihapiirien suunnittelussa on huomioitava ympäristö. Suunnittelu tehdään rakennusten henkeä kunnioittaen. Materiaalit valitaan huolella harmonisen lopputuloksen varmistamiseksi. Tekemisemme punainen lanka kiertyy laadun ja luotettavuuden ympärille – kauneudesta tinkimättä.

 

Tiimimme käsissä saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Työt sujuvat, sillä harteillamme lepää jo yli 20 vuoden kokemus pihanrakentamisesta. 

Puutarhatiimimme

Tiimimme koostuu osaavista via Garden-puutarhureistamme ja yrittäjästämme. Tekemisemme punainen lanka kiertyy laadun ja luotettavuuden ympärille - kauneudesta tinkimättä. Käsissämme saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Työt sujuvat, sillä harteillamme lepää jo yli 20 vuoden kokemus, ja päivitämme taitojamme jatkuvalla koulutuksella. Tämä on ammatti, joka kehittyy ja muuttuu koko ajan. Pelkkä kaunis lopputulos ei riitä, on luotava kestävää ja ekologista jälkeä, pysyttävä trendien harjalla, ja opittava koko ajan lisää.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme olla avuksi!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.